<p>(Foto: Jeroen Meuwsen Fotografie)</p>

(Foto: Jeroen Meuwsen Fotografie)

Massage vanThanalin Massage: ontspannen!

ALMELO - De zomervakantie komt eraan. Wie na een lang schooljaar of een druk en stressvol werkprogramma en alle beperkingen rond het coronavirus de vakantie goed wil beginnen, kan een van de diverse massages bij Thanalin Massage boeken. 

Het team van Thalanin Massage staat zeven dagen per week klaar voor klassieke Thaise massages, ontspanningsmassage of nog beter een combinatiemassage van deze massages. Ook mensen die het sporten weer opgepakt hebben en last hebben van behoorlijke spierpijn kunnen bij Thanalin terecht.

Een duo-massage boeken is ook mogelijk. Dit is een massage voor twee personen op hetzelfde tijdstip en dezelfde massagekamer. Studenten die afgelopen jaar geslaagd zijn, krijgen bovendien op vertoon van een kopie van hun diploma 10 procent korting op massage van een uur of langer.

Maak vandaag nog een afspraak via 06-29354956. Binnenlopen voor een massage of het maken van een reservering mag ook, maar het is raadzaam om een afspraak te maken. Mensen die langs willen komen voor de aanschaf van een cadeaubon wordt verzocht even vooraf te bellen om een tijdstip af te spreken om de cadeaubon op te halen.

De openingstijden van Thanalin Massage de Oranjestraat 4 in Almelo zijn van maandag tot en met zaterdag van 10.30 tot 22.00 uur en op zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Kijk voor meer informatie en onze openingstijden op 

www.thanalinmassage.nl