<p>Tentoonstelling Architectuur in Twente van architectuurfotograaf Bart van Hoek</p>

Tentoonstelling Architectuur in Twente van architectuurfotograaf Bart van Hoek

Architectuur in Twente

ALMELO - Tot en met 28 augustus is Architectuur in Twente, de fototentoonstelling van Bart van Hoek, te zien in de Bibliotheek Almelo tijdens openingsuren.

Architectuur in Twente toont foto’s van bouwwerken in de regio gefotografeerd door architectuurfotograaf Bart van Hoek. Er zijn foto’s te zien van karakteristieke gebouwen als de houten boortorens voor zoutwinning in Hengelo, de watertoren bij Twickel en meer recente Twentse architectuur als de Almelose Elisakerk van Alberts en Van Huut. Naast de 14 grote foto’s is er een digitale presentatie met een dwarsdoorsnede van zijn werk.

Over Bart van Hoek
Bart van Hoek was tien jaar als architect werkzaam en vervolgens tien jaar als architectuurfotograaf en werkt voor architecten, aannemers en andere partijen in de bouwwereld. Hij woont in Den Haag, is in Delft geboren in 1975, volgde de Vrije School in Almelo, het Christelijk Lyceum Almelo, HTS bouwkunde in Hengelo / Enschede en studeerde af als architect aan de TU Delft.

Openingstijden bibliotheek: maandag 13.00 - 17.00 uur, dinsdag en donderdag 10.00 - 20.00 uur en woensdag, vrijdag en zaterdag 10.00 - 17.00 uur.