<p>Elise Handlogten-Hofmeijer</p>

Elise Handlogten-Hofmeijer

In Control start met gratis financieel spreekuur

ALMELO - Geen overzicht meer hebben, de grip kwijt zijn op de uitgaven en/of enveloppen met facturen niet meer open durven maken. Het zijn zomaar een aantal vormen van financiële stress waar veel mensen mee te maken hebben. Om die reden organiseren de coaches van In Control op maandag 21 juni een financieel spreekuur.

“Financiële zorgen gaan vaak gepaard met een zekere schaamte”, vertelt Elise Handlogten, budgetbeheerder en coach van In Control. “Om die reden hebben we bewust gekozen voor een laagdrempelig spreekuur. Iedereen kan gratis en vrijblijvend zijn of haar vragen stellen. Gewoon via de telefoon of via WhatsApp. Op basis van onze deskundigheid, passie en ervaring geven wij zo goed mogelijk advies. Het doel is om het spreekuur een startpunt te laten vormen voor meer financiële rust en ruimte.”

Financieel spreekuur
Het financieel spreekuur van In Control vindt plaats op maandag 21 juni tussen 10.00 en 12.00 uur. Zowel telefonisch (0546-241788) als via WhatsApp (06-30842858) kunnen mensen uit Twente die financiële stress ervaren of te maken hebben met geldzorgen hun vragen stellen aan de deskundigen. Vragen kunnen onder andere gaan over het grip krijgen op de financiën, schulden voorkomen of oplossen en/of meer geld overhouden aan het einde van de maand. Handlogten: “vragen staat vrij. Neem gewoon contact op. Wij oordelen niet en helpen zo goed mogelijk.”

In Control
In Control biedt haar cliënten financiële rust. Met bewind ‘light’, budgetbeheer basis en (budget)coaching. Steeds op maat, passend bij de situatie. Want zij weten als geen ander wat financiële zorgen of een niet sluitend huishoudboekje kunnen betekenen. Soms lukt het gewoon niet alleen. Meer informatie is te vinden op de website: www.jijbentincontrol.nl.


Sophie Heerink 

Meer berichten
 
Auto zoeker