Zomerse zwempret bij Zwembad Het Sportpark!

ALMELO - De eerste zomerse dagen zijn aangebroken; een mooi moment om een verfrissende duik te nemen in het zwembad! Maandag opende het buitenzwembad Het Sportpark weer de deuren voor de zwemliefhebber.

“We hebben nog wel te maken met een aantal coronaregels, maar we komen gelukkig steeds dichter bij een normale situatie”, aldus Rianne Lubbers Meijerink, coördinator zwemzaken van Het Sportpark. “De groepslessen beginnen weer vanaf 22 augustus, waarbij we ook nieuwe aquasportlessen introduceren!”

Zomerabonnementen
Wil je de hele zomer kunnen genieten van zomerse sferen bij Zwembad Het Sportpark, dan is het mogelijk een voordelig zomerabonnement aan te schaffen. Voor slechts 49,95 euro per persoon kun je een hele zomer lang komen zwemmen in het buitenbad! Of kies voor het gezinsabonnement voor 149,95 euro (maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen). De abonnementen zijn geldig tot en met vrijdag 17 september 2021. Je kunt een zomerabonnement aanschaffen bij de receptie van Het Sportpark. Neem hierbij je zwempas mee. Als je nog geen zwempas hebt dan kost deze eenmalig 6 euro. Alleen betaling per pin is mogelijk.

Recreatief zwemmen
Voor recreatief zwemmen in het buitenbad is vooraf inschrijven via www.sportbedrijfalmelo.nl verplicht. Reserveren en betalen is niet mogelijk op locatie van Het Sportpark Almelo. Per tijdsblok kunnen 750 zwemmers worden toegelaten. Het dragen van een mondkapje is verplicht in de hele accommodatie. Het houden van 1,5 meter afstand is tevens verplicht, ook in het water. Daarnaast worden alle bezoekers verzocht zich te houden aan de geldende maatregelen van het RIVM. Kijk op www.sportbedrijfalmelo.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker