Zhivago en Gestampte Meisjes in Hof88

ALMELO – Theater Hof 88 is weer geopend met diverse mooie voorstellingen op de agenda. Zo staat komende week Hans Visser op het podium samen met de Russische Irena Fillipova, voor de inspirerence multimediavoorstelling over Doctor Zhivago.

Het verhaal van Doctor Zjivago kent nagenoeg iedereen. Het verhaal speelt zich af in de tijd van de Russische revolutie. Begeleid door historische foto’s en filmfragmenten uit die tijd wordt het meeslepende leven van Pasternak’s alter ego uitgebeeld. Aanvang is om 19.15 uur en de tweede opvoering om 21.15 uur. Speciaal voor deze voorstelling bezocht de in Rusland geboren Irena Filippova samen met Hans Visser de historische locaties waar het verhaal rondom Doctor Zhivago zich heeft afgespeeld. De door Visser en Filippova geschreven teksten worden dan weer in het Nederlands, dan weer in het Russisch door Irena gezongen. Haar Nederlanders is perfect en haar stem zoals vanouds ontroerend. Kaarten à 20 euro kunnen worden gereserveerd via de website www.hof88.nl, per mail via info@hof88.nl en telefonisch tijdens kantooruren via (0546) 850264. De kassa is open van woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor de voorstellingen.

Gestampte Meisjes
Zaterdag 19 juni komt het Cabarettrio de Gestampte Meisjes naar Theater Hof 88 met hun nieuwe voorstelling F*KE IT. De voorstelling F*KE IT is een ware illusieshow maar dan door drie vrouwelijke cabaretiers die geen enkele goochelervaring hebben. Aanvang is om 19.15 uur en de tweede opvoering om 21.15 uur. Drie showgirls lijken alles perfect voor elkaar te hebben. Ze zijn jong, mooi, succesvol en de wereld ligt aan hun voeten. Maar wat schuilt er nou werkelijk achter die stralende gezichten? Als er kleine barsten lijken te ontstaan proberen De Gestampte Meisjes dit uit alle macht te verbergen. ‘De show must go on’. Want het publiek komt toch voor een Magic Show? Ze willen voor één avond ontsnappen aan de realiteit en zitten toch niet te wachten op kwetsbaarheid of persoonlijke verhalen? Dus fake it, ‘till you make it! Maar wat doe je als de realiteit je begint in te halen, je een fout maakt of als je een truc spannend vindt om te doen en eigenlijk niet meer durft. Heb je dan gefaald? Kaarten à 15 euro zijn te reserveren via www.hof88.nl, per mail via info@hof88.nl en telefonisch tijdens kantooruren via (0546) 850264.

Meer berichten
 
Auto zoeker