Foto: MantelzorgNL

Webinar voor mantelzorgers

ALMELO - Mantelzorg Almelo houdt op dinsdag 22 juni het webinar ‘’Kostbare zelfmomenten: dichterbij dan je denkt!’. Gastspreker is trainer/coach Simone Busscher. Zij bespreekt allerlei mogelijkheden om tijd en aandacht aan jezelf te geven. Het webinar is gratis voor iedereen die onbetaald zorg verleent aan familieleden, partners, vrienden of bekenden.

Mantelzorgers zijn onder normale omstandigheden al zwaarbelast. Deze tijd van beperkingen en zorgen hakt er dan nog extra in. Simone Busscher bespreekt in het webinar onder meer wat bij stress in je hoofd en lijf gebeurt en geeft vele praktische adviezen over ontspanningsmogelijkheden binnens- en buitenshuis. Het webinar is online. Deelnemers kunnen via de chat vragen stellen. De vragen worden zoveel mogelijk in de loop van het webinar behandeld. Simone Busscher heeft veel ervaring met het geven van het webinar “Overeind blijven in tijd van corona” en kreeg daarop veel enthousiaste reacties. Tevens geeft ze diverse trainingen voor mantelzorgers. Op 12 juni verschijnt haar boek “Het leven gaat over rozen”. Een boek over rouw, liefde en levenskunst. Thema’s waar mantelzorgers vrijwel dagelijks mee in aanraking komen.

Aanmelden
Alle mantelzorgers in Almelo - ook mensen die niet staan ingeschreven bij Mantelzorg Almelo - kunnen meedoen aan het webinar, dat dinsdag 22 juni duurt van 19.30 tot 20.30 uur. Na de aanmelding krijgen deelnemers een mailtje met een linkje. Met één klik op het linkje word je verbonden met het webinar. Aanmelden is simpel: een mailtje of telefoontje naar Mantelzorg Almelo 0546 53 68 30 of info@mantelzorgalmelo.nl. Voor vragen kun je terecht bij Mirjam van Baalen van Mantelzorg Almelo 06 - 10023568 (ma, di, do).

Meer berichten