Steun uw club met EK box van Skier Wöske!

TWENTE - De oranje-koorts neemt toe. Winkels liggen vol met oranje artikelen en inmiddels maakt heel Nederland zich op voor het EK-voetbal. Nederland speelt hier zijn poulewedstrijden op zondag 13, donderdag 17 en maandag 21 juni.

In de aanloop naar het EK wilden voetballiefhebbers én eigenaren van Skier Wöske Henk-jan, Dennis en Vincent iets ludieks doen. Ze ontwikkelden een EK-box en zochten de samenwerking met plaatselijke (voetbal)verenigingen. Van elke box die verkocht wordt, gaat namelijk 10% naar de vereniging als zij afhaallokatie zijn voor de box. Zo zit u thuis met het hele gezin te genieten van de EK-box en daarnaast steunt u uw eigen vereniging. Een echte win-win situatie.


Gezinsbox
De EK-box is een goedgevulde, kant en klare gezinsbox met bier, wijn, lekkere snacks, snoepgoed en de nodige oranje merchandise. Ideaal voor het hele gezin! De box staat garant voor een gezellige voetbalkijk-avond. Uiteraard is de box ook heel geschikt als cadeau voor Vaderdag (20 juni) of uw personeel. De box is tot en met 16 juni te bestellen voor €29,95 voor elke wedstrijd van oranje in de poulefase.

Afhaallocatie
Is uw club afhaallocatie voor deze EK-box? Dan gaat een deel van de opbrengst naar de club! Kijk snel op www.skierwoske.nl/ek. Is uw club nog geen afhaallocatie maar wil dit wel worden? Neem dan contact op via info@skierwoske. Deelnemende verenigingen zijn Mvv’29, TVC’28, de Tukkers, Luctor, Stichting Twente Tegen Kanker en Hart voor Heracles.

Meer berichten