Slimmer met Edith Westendorp

HENGELO - Ik ben Edith Westendorp en ik geef verschillende kookworkshops bij de Volksuniversiteit in Hengelo en Almelo. Op 1 juni a.s. geef ik de workshop ‘Groenten in de hoofdrol’ in Almelo. Naast docente bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen bedrijf.

Tijdens de workshop ‘Groenten in de hoofdrol’ leer ik je hoe je kunt variëren met groenten. Voor veel mensen is vlees nog steeds de basis van de maaltijd. Maar juist groenten verdienen de hoofdrol. Groenten zijn gezond en ontzettend veelzijdig. In deze workshop leer ik je hoe je verschillende groenten op meerdere manieren kunt bereiden. Bijvoorbeeld rauw in salades, koken, stomen maar ook in de oven. Mensen kennis laten maken met pure smaken is mijn passie. Samen combineren, proeven, proberen… Simpele ingrediënten uit laten groeien tot iets speciaals. Niet ingewikkeld, maar wel anders. Koken kan gezond en is gezellig, en dat wil ik jou laten zien tijdens mijn workshops.

Edith Westendorp 

De Volksuniversiteit Hengelo biedt leuke cursussen en workshops aan op uiteenlopende terreinen. Kijk voor een volledig overzicht op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker