Bornerbroek krijgt glasvezel

BORNERBROEK - Goed nieuws voor de inwoners van Bornerbroek. Tijdens de glasvezelcampagne zijn er voldoende aanmeldingen binnengekomen om in Bornerbroek glasvezel aan te leggen! Naar verwachting start de aanleg in het derde kwartaal van 2021.

Omdat het met de coronamaatregelen lastiger is geweest om alle inwoners persoonlijk te bereiken, kunnen inwoners zich tot en met 31 mei alsnog gratis aanmelden via gavoorglasvezel.nl. Daisy Meekes, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk: “Tijdens de campagne in Bornerbroek is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ambassadeurs, verenigingen en lokale verkopers hebben, zelfs in deze coronatijd, alles op alles gezet om buurtbewoners te overtuigen van het belang van glasvezel. En met succes, want in de laatste week was mede daardoor een mooie eindsprint zichtbaar in het aantal aanmeldingen. We zijn dan ook erg verheugd dat we kunnen melden dat er glasvezel komt!” Ook in veel andere Twentse kernen zijn met dit soort acties succesvol glasvezelnetwerken aangelegd. Naast dat snel internet voor inwoners belangrijk is, zijn ook bedrijven steeds meer afhankelijk van glasvezel.

Aanmelden kan nog
Alle inwoners van Bornerbroek die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws. Daisy Meekes: “Gezien de bijzondere tijd waarin we leven, merken we dat we nog niet iedereen goed hebben kunnen bereiken. Inwoners krijgen daarom nog de tijd om zich aan te melden voor glasvezel bij één van de telecomaanbieders Caiway, DELTA, Helden Van Nu, Online.nl of Weserve. Doen zij dit uiterlijk op 31 mei 2021, dan hoeven ze geen extra na-aansluitkosten van 650 euro te betalen en profiteren ze van een scherp welkomstaanbod.”

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker