Toch tegemoetkoming voor seizoenskaarthouders Heracles

ALMELO - Aanvankelijk kregen supporters bij aanvang van het seizoen te horen, dat de club niet tegemoet kon komen. Heracles Almelo heeft nu alsnog besloten wel tegemoet te komen met 19,03 procent van de aanschafwaarde van de seizoenkaart. Het percentage verwijst natuurlijk naar het jaar van oprichting.

Een jaar geleden besloot Heracles Almelo enkel full-support seizoenkaarten aan te bieden. De club vertelde dat de mogelijkheid zou bestaan dat supporters wedstrijden zouden moeten missen vanwege geldende coronamaatregelen. ‘We zijn destijds bewust eerlijk, open en transparant geweest’, vertelt de directie van Heracles Almelo daarover. Ondanks dat gingen 5600 seizoenkaarthouders onvoorwaardelijk achter de club staan. ‘Daar zijn we nog altijd dankbaar voor’, stelt de club. Om hen te laten zien hoe zeer de club hun steun waardeert, wordt de seizoenkaarthouders nu toch tegemoetkoming geboden.

Meerdere opties
De fans kunnen vanaf 3 mei, de dag wanneer de club het 118-jarig bestaan viert, kenbaar maken hoe zij hun tegemoetkoming inzetten. Die dag start ook de verkoop van de seizoenkaarten voor volgend seizoen. De tegemoetkoming kunnen seizoenkaarthouders daarbij direct als korting inzetten. Ook hebben zij de optie het om te zetten in een waardebon voor het aanschaffen van wedstrijdkaarten later volgend seizoen. Een derde optie is het doneren van de tegemoetkoming aan de club. Seizoenkaarthouders die daarvoor kiezen krijgen van de club een retroshirt van seizoen 1965-1966 cadeau.

Meer berichten
 
Auto zoeker