Foto: RIKKERT HARINK

Hightech Almelo ontdekken

ALMELO - In de meivakantie organiseert Stichting Ontdek Hightech Almelo een tour door de binnenstad van Almelo. Aan de hand van een routekaart kom je langs de mooiste plekjes in de binnenstad en voeren kinderen allerlei leuke opdrachten uit, waarbij leren en spelen gecombineerd wordt.

In deze bijzondere tijd is iedereen op zoek naar vermaak. En daar heeft Stichting Ontdek Hightech Almelo wat leuks op bedacht voor het hele gezin gedurende de meivakantie: de Ontdek Hightech Almelo Tour! Aan de hand van een routekaart loop je met je gezin spelenderwijs door de binnenstad van Almelo. Met een tasje vol met attributen ga je op pad en op zoek naar plekken waar je een activiteit kunt uitvoeren, ontwikkeld door Mad Science. Zo worden leren en spelen gecombineerd! En dan op het eind van de tour afsluiten met een lekker ijsje bij IJscotheek Van Olffen. De Tour is het leukst voor kinderen van de basisschool en is geheel gratis. Deze activiteit wordt aangeboden door de 12 hightech bedrijven van Stichting Ontdek Hightech Almelo. Download de gratis routekaart via de QR code of via https://ontdekhightech.nl/tour-almelo/

Toekomst in techniek
Techniek speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven, maar tegelijk is er een steeds groter gebrek aan technisch geschoolde mensen. Bedrijven staan te springen om technisch talent. Het is dus van groot belang dat meer jongeren techniek omarmen en kiezen voor een toekomst in de techniek. Mede om deze reden hebben 12 hightech bedrijven in Almelo hun krachten gebundeld in Ontdek Hightech Almelo. Vanuit dit gezamenlijke platform doen ze er alles aan om jongeren enthousiast te maken voor techniek én de kansen die er liggen, met name bij de vele hightech bedrijven.

Meer berichten
 
Auto zoeker