Foto: Shutterstock

We gaan weer open!

Hoewel het nog niet officieel door Mark Rutte bekend is gemaakt tijdens een persconferentie, zijn er wel de signalen dat vanaf 21 april de winkels en terrassen open mogen en de avondklok gaat vervallen. Wilt u als ondernemer uw nieuwe hernieuwde openstelling kenbaar maken aan uw klantenkring middels het plaatsen van een advertentie? Dat kan in onze eerstvolgende uitgave van de Hart-kranten: vrijdag 16 april. Dit kan lokaal tot Twentebreed. 

Een plek in de krant reserveren kan tot maandag 12 april 12.00 uur. De deadline voor het aanleveren van uw advertentie is dinsdag 13 april 09.00 uur. En mocht in de persconferentie van dinsdag 13 april duidelijk worden dat de winkels en terrassen nog NIET open mogen? Dan heeft u de mogelijkheid om tot en met woensdagochtend 09.00 uur de reeds gereserveerde advertentie te verplaatsen naar een andere datum of kosteloos te annuleren.

Neem voor meer informatie of reservering contact op met uw media-adviseur Paul Huiskers via 06-13638750 of paul@dwfmediamakers.nl of met Dicky Hüve via 0683943469 of dicky@dwfmediamakers.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker