Foto: MARJOLY FOTOGRAFIE

Thuisin steunt de horeca met wonderschone actie in april

RIJSSEN - Bij Thuisin doen we graag iets extra’s richting onze klanten. Zo hebben wij regelmatig door het hele jaar heen diverse acties. Acties waarmee klanten voordeel behalen of iets leuks kunnen winnen.

In april staan alle vloeren centraal tijdens de Vloerenmaand. Behalve dat we hier extra aandacht aan besteden, geven we nu ook extra aandacht aan de horeca.

Wat is de actie?
We zetten deze maand in op ‘Koop een vloer en steun de horeca!’. Als klant koop je een vloer en krijgt van Thuisin een cadeaubon die in te leveren is bij of voor een diner of een uitgebreide borrel bij een horecaonderneming in jouw buurt. Op deze manier geniet de klant van een nieuwe vloer en geven we de lokale horeca een steuntje in de rug, want dat kunnen ze goed gebruiken.

Verzilveren
Deze actie loopt de hele maand april. Klanten die in april een nieuwe vloer bij Thuisin kopen, krijgen van 1 t/m 30 april een bon bij aanschaf van een vloer. De cadeaubon daarentegen, is geldig van 1 april tot en met 31 december 2021! Mocht de horeca binnenkort weer open gaan, kunnen klanten gelijk terecht.

Afspraak maken
Plan zelf een afspraak in via de website en de winkel aan de Nijverdalseweg 126 in Rijssen opent de deuren voor je! Ga voor meer informatie naar de website https://thuisin.nl/

Meer berichten
 
Auto zoeker