Foto: Sven Scholten

De timmerindustrie heeft de toekomst!

RIJSSEN – Een keuze maken voor een vervolgopleiding is lastig in deze tijd. Je wilt toch graag zien en ervaren wat een opleiding inhoudt. Daarom is het op donderdag 8 april 2021 Open Huis bij Bouwmensen Rijssen, van 14.00 tot 20.00 uur. Uiteraard wordt rekening gehouden met de corona-maatregelen.

Kennismaken met Bouwmensen werkt het beste als je langskomt op de open dag en met eigen ogen ons opleidingscentrum komt bekijken. Zo kun je ervaren hoe het is om een opleiding bij Bouwmensen te volgen. Er zijn docenten en leerlingen die hun praktijkervaring delen, er worden video’s getoond en alles over de opleiding wordt verteld. Uiteraard kun je al je vragen stellen over onze opleidingen timmeren, metselen en de opleidingen voor de timmerindustrie (BBL-niveau 2 of 3). Ben jij gemaakt voor de bouw? Verdien geld en haal je mbo-diploma met Bouwmensen! Bouwmensen werkt samen met het ROC van Twente en het bedrijfsleven. De komende jaren heeft de branche heel veel vakmensen nodig, ze staan dus te springen om nieuw bouwtalent.

Corona-proof
Iedereen wordt individueel rondgeleid en er wordt voldoende afstand gehouden van elkaar. Dat vergt wat planning. Daarom is aanmelden noodzakelijk. Dit kan via info@bouwmensen-rijssen.nl of via 0548-517 595. Ze zien je graag op 8 april op onze locatie aan Reggesingel 52!

Meer berichten
 
Auto zoeker