Nieuw bij Kievit Schoenen: Hartjes Kameleon

TWENTE - Dit zet de schoenenwereld op z’n kop: een perfect passende schoen die zich qua kleur aanpast aan de omgeving! Bent u ook op zoek naar een schoen ‘met een neutrale kleur’, zodat deze overal bij past? Dan is de Hartjes Kameleon de perfecte schoen voor u!

“De ontwikkeling van deze schoen is een verhaal op zich. Als we nou een schoen hebben die in meerdere kleuren zou kunnen veranderen. Dat is natuurlijk al geprobeerd aan de hand van veters, accenten, etc. Maar toen stuitten wij in ons onderzoek samen met Hartjes op een professor van de UT die gespecialiseerd is in pigmentonderzoeken, namelijk Rein Klaasen. Rein heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van het leer, hierbij zijn we geïnspireerd door de kameleon, waarvan het pigment zich aanpast aan de kleur van de omgeving”, aldus Mark Willemsen, eigenaar van Kievit Schoenen. Doordat het leer van de Hartjes Kameleon van kleur kan veranderen, hebben deze schoenen de naam te danken aan de kameleon. Ook deze past zich aan aan de kleur van de omgeving als camouflage.

Specificaties

  • Gemaakt van pigmentleer
  • Verkrijgbaar in G-, H- en K-leest
  • Met een handige ritssluiting voor het aantrekken en uitdoen
  • Met een zo licht mogelijke zool zodat u als het ware ‘zweeft’ en fantastisch zit aan uw voeten
  • De schoen past zich aan naar de omgevingskleur
  • Prijs vanaf € 229,-

Afspraak

In verband met coronamaatregelen en om u goed van dienst te kunnen zijn, moet u zich aanmelden via https://kievit-schoenen.nl/hartjes-kameleon. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Meer berichten