Ervaar de nieuwe Ford Mustang Mach-E bij Ford Baan Twente

TWENTE – Elektrisch rijden is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Niet verrassend, want merken zoals Ford brengen steeds meer innovatieve, speelse elektrische modellen op de markt. Ford Baan Twente laat u graag kennismaken met de nieuwe Ford Mustang Mach-E tijdens de Go Electric Tour!

Deze woensdag en donderdag bezocht de Go Electric Tour de vestiging van Ford Baan Twente in Hengelo. Op donderdag 11 en vrijdag 12 maart bezoekt de tour de vestiging in Rijssen. U kunt op afspraak een vrijblijvende proefrit maken met de Ford Mustang Mach-E AWD-uitvoering en andere modellen. Let wel: vol is vol!

Volop passie
De Ford Mustang Mach-E straalt passie uit; een innovatieve, volledig elektrische aandrijflijn complimenteert de sportieve uitstraling. Herkenbaar Ford, met subtiele verwijzingen naar de iconische Mustang uit vroeger jaren. Ford past in de Mustang Mach-E de nieuwste technologie toe op het gebied van elektrisch rijden. Kopers kunnen kiezen uit twee accupakketten van 75 of 98 kWh, waarbij de grote accu een bereik heeft tot maximaal 610 kilometer. Met een maximaal vermogen van 285 pk in de standaard editie tot zelfs 337 pk in de vierwielaangedreven AWD-uitvoering, levert de Mustang Mach-E prestaties die recht doen aan de sportieve styling. Dankzij de nieuwste snellaadtechnologie is hij ook erg praktisch in gebruik; bij een oplaadpunt met hoog vermogen kunt u in 10 minuten 119 kilometer rijbereik bijladen.

Optimaal rijgenot
De Ford Mustang Mach-E biedt optimaal rijplezier in alle aspecten. Zo zorgt het Sync 4A communicatie- en entertainmentsysteem voor een optimale informatievoorziening voor de bestuurder. Met onder meer geavanceerde routeplanning en uitgebreide beheerfuncties via de smartphone. Met het FordPass-systeem past de Mustang Mach-E instellingen automatisch aan aan de bestuurder: van de stoelen tot de spiegels, favoriete radiozender tot instellingen voor de omgevingsverlichting.

Zeer compleet
De Ford Mustang Mach-E komt standaard met een hoog uitrustingsniveau. Zo zijn opties als verwarmde voorstoelen, het uitgebreide Ford Sync systeem, draadloze telefoonoplader en adaptieve cruise control op alle modellen inbegrepen. De AWD-uitvoering voegt onder meer elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie, adaptieve LED-koplampen en elektrisch inklapbare buitenspiegels toe. De Ford Mustang Mach-E is leverbaar vanaf 49.925 euro, de AWD-uitvoering vanaf 57.665 euro. Ford Baan Twente laat u graag kennismaken met de Ford Mustang Mach-E tijdens de Go Electric Tour. In Hengelo zijn zij gevestigd aan de Wegtersweg 8. Bel 074-256 35 35. In Rijssen kunt u terecht aan de Provincialeweg Zuna 2. Bel hier 0548-538 602 voor een afspraak. Kijk voor meer informatie ook op: www.fordtwente.nl

Meer berichten