Foto:

Yessss we mogen weer!!!

ALMELO - Sinds deze woensdag mogen de kappers en pedicures na een lange lockdown eindelijk weer aan het werk. Dit betekent voor Tessa Tijhuis Trutmans-Oude Avenhuis en Monique Dalhoeven-Nijhoff dat zij aan het begin staan van nieuwe frisse avonturen.

Tessa, de eigenaresse van Tres Tess Hair&Beauty Spa, heeft een mooi team aan het werk. Zij kunnen u ontdoen van uw coronakapsel en voorzien van een frisse coupe met een schitterende nieuwe kleur. Uiteraard werken zij met de mooie producten van Artego. Ook heeft Tres Tess een schoonheids- en waxsalon waar u terecht kunt voor verschillende behandelingen. Team Tres Tess loves beauty, inside and out.

Pedicure
Pedicure Monique was al een tijdje ambulant pedicure en kwam dus altijd bij de mensen thuis om ze te behandelen. Bij haar kunt u vanaf nu dus in haar eigen salon terecht voor een pedicurebehandeling, maar ook voor een kleurrijke gellac op de teen- en vingernagels bent u hier aan het juiste adres. En heeft u vervelende voetproblemen? Geen probleem, de pedicuresalon biedt voldoende privacy om deze in alle rust aan te pakken. En uiteraard wordt een behandeling altijd afgesloten met de zijdezachte producten van Van Ginkel’s.

Nieuwe samenwerking
Nu gaan deze dames de handen ineenslaan. Zij denken dat het de ideale combi is; lekker een nieuwe frisse coupe laten creëren bij Tessa en haar team, een behandeling in de schoonheidssalon of de waxbehandeling en daarna door naar de pedicuresalon van Monique om de voeten te laten verwennen. Wat wil een mens nog meer? Op deze manier kunnen zij elkaars klantenkring al deze luxe onder één dak aanbieden. Uiteraard kan men alle behandelingen ook los van elkaar boeken.

Maak een afspraak
Een afspraak maken kan telefonisch. Voor de kapsalon belt u: 0546-825515, Pedicure Monique is bereikbaar op: 06-24979565. Of via de website van de kapsalon/schoonheidssalon: www.trestesshairbeautyspa.nl of de website van Pedicure Monique op www.pedicuremoniquealmelo.nl. De pedicuresalon is geopend op dinsdag van 09.00 tot 21.00 uur, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. De kapsalon/schoonheidssalon is op maandag gesloten. Op dinsdag bent u welkom van 09.00 tot 21.00 uur. Woensdag, donderdag en vrijdag bent u welkom van 09.00 tot 18.00 uur. Zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur. Wij zien u graag bij Tres Tess Hair&Beauty Spa en Pedicuresalon Monique, Weth. E van Dronkelaarplein 6, 7601 VX in Almelo.

Meer berichten