NIU e-scooters: praktisch en leuk mobiel blijven!

ALMELO – Mango Almelo / Hengelo is al jaren hét vertrouwde adres in Twente voor uw mobiliteitsproducten. Zo kunt u hier terecht voor passend advies over een rollator, scootmobiel, rolstoelen en andere hulpmiddelen. Ook het aanbod van elektrische scooters is de afgelopen tijd verder uitgebreid bij Mango Almelo.

De elektrische scooter heeft veel voordelen. Ze zijn fluisterstil, makkelijk in gebruik en leverbaar in varianten met een topsnelheid van 25, 45 en zelfs 70 kilometer per uur. Dankzij hun duurzame elektrische motor is er geen hinderlijk geluid en geen schadelijke uitstoot, waardoor ze ideaal zijn voor zowel de binnenstad als de mooie natuur. Bovendien is het rijden op een e-scooter ook gewoon leuk!

NIU E-scooters
Mango Almelo is leverancier van e-scooters van het merk NIU. Zij beschikken over verschillende modellen en kleuren. Zo is er dus voor iedere gebruiker een passende, betaalbare elektrische scooter te vinden die precies aansluit op de wensen. Via www.e-scootertwente.nl is het actuele aanbod te bekijken.

Uitstekende service
Mango Almelo/ Hengelo staat bekend om de uitstekende service zowel voor, tijdens als na de aankoop. Zo kunt u uiteraard een vrijblijvende proefrit aanvragen van een model dat u op het oog hebt. Daarnaast verzorgen zij het onderhoud en reparatie in de eigen werkplaats. Zo kunt u altijd snel geholpen worden.

Ook iets voor u?
Mango Almelo laat u graag kennismaken met de nieuwe NIU elektrische scooters. Kijk voor meer informatie op www.e-scootertwente.nl. Mango Almelo is gevestigd aan de Einsteinstraat 8 in Almelo (tel. 0546-453296). Mango Hengelo is gevestigd aan de Drienerstraat 59 in Hengelo (tel.074-7002269). Ook een privé-afspraak of thuisadvies is mogelijk. Kijk voor het totale aanbod van Mango Almelo / Hengelo op: www.scootmobieltwente.nl

Meer berichten