Hulp bij een scheiding

ALMELO - Als je relatie eindigt, staat je leven op z’n kop. Maar ook dat van je kinderen. Hoe kun jij in die moeilijke periode zo goed mogelijk voor ze zorgen? Dat leer je in het webinar ‘Gezin in scheiding? Zorg goed voor jezelf!’. Vaders en moeders kunnen hier op 3 maart gratis aan meedoen.

Scheiden zonder schade: dat lukt helaas eigenlijk nooit helemaal. Als je jouw kinderen in deze periode kunt steunen, kan dat echter wel enorm schelen. Vaders en moeders vertellen tijdens het webinar hoe zij het een en ander hebben aangepakt: vanaf het moment dat ze het nieuws vertelden, tot aan het moment dat het gezinsleven verdeeld is over twee huizen. Ook krijg je praktische en direct toepasbare tips van scheidingscoach Anouk Boering.

LOES / Family Factory
LOES Almelo en Avedan Welzijn organiseren de online bijeenkomst. Bij LOES opvoedondersteuning komen veel vragen binnen van ouders die zoekende zijn hoe ze hun gezin weer goed in balans krijgen na een scheiding. De eerste zorg gaat dan naar de kinderen, maar je moet jezelf natuurlijk ook niet vergeten. Het webinar wordt uitgevoerd door de experts van de Family Factory. Meedoen is gratis. Meld je aan via www.LOES.nl/agenda. Meer weten? Bel dan naar: 0546-544 115.

Meer berichten
 
Auto zoeker