Barbie als Disneyfiguur in etalage Stadsmuseum Almelo

Barbie als Disneyfiguur in etalage Stadsmuseum Almelo

ALMELO - Lockdown of niet: het Stadsmuseum Almelo laat zich niet kennen en presenteert opnieuw een mini-expositie van Barbiepoppen in de vensterbanken van het museum aan de Prinsenstraat. Het thema is Barbie als Disneyfiguur.

Sinds 12 september 2020 heeft het Stadsmuseum Almelo een grote en zeer succesvolle expositie rond de Barbiepop in huis: Barbie: van casual tot glamour. Helaas moest het museum van overheidswege diverse keren de deuren voor het publiek gesloten houden. De huidige sluiting duurt hopelijk niet langer dan tot 19 januari 2021. Nadat met kerst en de jaarwisseling enkele Barbies in feestelijke kerstkleding de ‘etalages’ van het Stadsmuseum sierden, zijn nu Barbiepoppen in de aankleding van verschillende Disneyfiguren aan de beurt. Het gaat daarbij om onder meer Belle en het Beest, Assepoester, Doornroosje, de kleine zeemeermin, prinses Lilia, Pocahontas, Mulan, prinses Jasmin en prinses Ariel.

Reserveren voor expo
Opnieuw zijn deze Barbiepoppen te bewonderen in de vensterbanken van het museum. Wie na het zien van de Barbies zin krijgt om de hele expositie met meer dan 600 Barbiepoppen te bezoeken, kan nu alvast reserveren voor na 19 januari. Dan gaat het museum hopelijk weer open. De Barbietentoonstelling is vanwege de lockdown verlengd tot 28 februari 2021.

Meer berichten