Videoclub start ZOOM cursus film & foto met je Smartphone

Videoclub start ZOOM cursus film & foto met je Smartphone

TWENTE - De beste camera is de camera die je bij je hebt en dat is vaak de smartphone! We hebben er bijna allemaal één, en we gebruiken hem niet alleen om te bellen, maar ook om van tijd tot tijd te fotograferen of misschien wel zelfs om af en toe een aardig filmpje te schieten. Maar weten we ook hoe we dat beter kunnen doen? Welke instellingen en apps hier het beste voor zijn? Geïnteresseerd in het maken van betere foto’s en films met de smartphone? Bij de Videoclub Borne start een cursus ‘Filmen en fotograferen met de Smartphone’!

De cursus zal allereerst ingaan op het algemene gebruik van de smartphone: je leert omgaan met de vele instelmogelijkheden, je laat hem voor je werken zoals jij dat wilt en je leert functies die je nog niet eerder ontdekt had. Daarnaast gaat de cursus in op de verschillende standaard en niet-standaard aanwezige apps om foto’s en video’s te maken of te bewerken. Tot slot op de mogelijkheden om foto’s en video’s te uploaden naar het internet of naar de eigen computer. De cursus richt zicht op zowel de iPhone als de Android systemen.

Opzet
De cursus bestaat uit vijf lessen op de donderdagavond in de even weken van 20.00 tot 22.00 uur. De data zijn: 21 januari, 4/18 februari en 4/18 maart (1 april is reserve). De cursus wordt gegeven door ‘wizzkid smartphones’ Anja Jansen. Dit geheel veilig en op afstand met ZOOM. De prijs bedraagt 57,50 euro (5 avonden). Deze prijs is opgebouwd uit 20 euro specifiek voor de cursusavonden (inclusief hand-outs) en 37,50 euro voor het halfseizoens VCB lidmaatschap. Daarmee kun je dan ook weer deelnemen aan alle andere clubavonden en praktijkavonden; zie het clubprogramma op de website. Voor meer informatie en/of opgave, mail naar lau@hopmans.demon.nl (of bel tel. nr. 06-41578278). Kijk ook op: www.videoclubborne.nl

Over de VCB
De Videoclub Borne (VCB) is een vereniging van amateur filmers uit midden Twente. Deze club bestaat sinds mei 2001 en heeft momenteel zo’n 50 leden uit Borne, Hengelo, Almelo en Hof van Twente. Hun activiteiten bestaan uit clubavonden, met vooral veel interessante gastsprekers en films, diverse cursussen en praktijkavonden waar je vooral zelf en samen met anderen aan de slag gaat. Zie de website www.videoclubborne.nl voor meer details, de website agenda voor alle data en het Facebook kanaal (”videoclubborne”) voor de actuele activiteiten van de vereniging.

Meer berichten