Foto: Shutterstock.com

DTZC werft personeel online

TWENTE - Zaterdag 16 januari organiseert De Twentse Zorgcentra de volgende editie van ‘Van contact naar contract’. Deze keer online! Tussen 10.00 en 12.00 uur vindt het informatieve en interactieve deel plaats door middel van informatieve filmpjes, ervaringsverhalen en interactieve stellingen. “Hierdoor krijgen belangstellenden een goed beeld van wat we doen en waar we voor staan.” Vanaf 12.30 uur vinden de individuele gesprekken plaats.

De focus in dit event ligt op de doelgroep cliënten die niet altijd 1-2-3 te begrijpen zijn: cliënten met ‘moeilijk verstaanbaar gedrag’ (MVG). “Voor deze groepen zijn we op zoek naar stabiele collega’s die kunnen bijdragen aan een vertrouwde omgeving voor cliënten. Hierin staat het bieden van structuur, duidelijkheid en nabijheid centraal.”

Aanmelden
Aanmelding voor ‘Van contact naar contract’ is noodzakelijk. Dit kan door het sturen van je CV naar het volgende mailadres: vacatures@dtzc.nl. Je ontvangt dan een (Teams) link om op 16 januari om 10.00 uur aan te sluiten. Meer informatie is te vinden via www.werkenbijdetwentsezorgcentra.nl/online-event-van-contact-naar-contract. Hier staat precies vermeld wat DTZC te bieden heeft en ook wat zij verwachten qua opleiding en houding. Is het niet mogelijk om 16 januari deel te nemen? Op bovengenoemde website staan de gegevens van de recruiters om contact mee op te nemen. Tot slot... Ligt je hart in de zorg maar je diploma en werkervaring niet? Wil je echt waardevol werk doen en tegelijkertijd investeren in jezelf? Laat je dan omscholen bij De Twentse Zorgcentra! Kijk hiervoor ook op de website.

 
Auto zoeker