CijferMeester Accountant in Wierden opent tweede vestiging in Almelo

CijferMeester Accountant in Wierden opent tweede vestiging in Almelo

ALMELO - CijferMeester Accountant in Wierden bestaat nu ongeveer 10 jaar. Het kantoor is zeer succesvol en snel groeiend en werkt inmiddels met zes medewerkers. Het vult duidelijk een gat in de markt tussen de traditionele administratiekantoren en de grotere accountantskantoren die zich vaak vooral met hun activiteiten en tarieven richten op de grotere bedrijven. Het kantoor wordt geleid door Frans Willemsen AA en Frank Gerdzen, gesteund door een zeer enthousiast en deskundig team van medewerkers.

CijferMeester Accountant is laagdrempelig en zeer klantvriendelijk. Ze kennen de klanten goed en op een informele wijze en zijn daardoor niet alleen de adviseur op financieel gebied maar op vele gebieden. Met name bij de klant in het Midden- en Kleinbedrijf voorziet men hiermee in een grote behoefte. Om de klanten optimaal te ondersteunen heeft men besloten om een tweede vestiging in Almelo aan de Brugstraat te openen. Vooralsnog op afspraak, maar op termijn wordt dit een tweede volwaardige vestiging. CijferMeester Accountant Wierden (nu dus nu ook in Almelo), is aangesloten bij de landelijke franchiseorganisatie CijferMeester met meer dan 70 vestigingen, waardoor ze intern beschikken over accountants, juristen, fiscalisten etc. Daarnaast voldoet men aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van automatisering en gegevensbescherming en doet men dus zeker niet onder voor de grote accountantskantoren.

Servicegericht
Frans Willemsen AA zegt: “Wij kunnen de hoge mate van serviceverlening combineren met zeer redelijke vaste jaartarieven, zodat klanten altijd van tevoren weten waar ze aan toe zijn. Dus bij ons hoeft men niet bang te zijn dat voor ieder wissewasje een factuur wordt gestuurd.” Frank Gerdzen vult aan: “Uiteraard biedt CijferMeester Accountant de gebruikelijke werkzaamheden zoals het verwerken van administraties, salarisverwerking, interim opdrachten, fiscale aangiften, jaarrekeningen en bedrijfsadvisering. Echter, wij zijn zeer vooruitstrevend en passen onze dienstverlening steeds aan, aan de nieuwste ontwikkelingen in de markt hetgeen mede de reden is om een tweede vestiging in Almelo te openen.”

Maak een afspraak
CijferMeester Accountant in Almelo en Wierden is niet voor niets een snelgroeiend kantoor met enthousiaste medewerkers die graag hun diensten aan u ter beschikking stellen. U kunt altijd vrijblijvend een (vertrouwelijke) afspraak maken om te vergelijken met uw huidige dienstverlener. Kijk voor informatie op: www.cijfermeester.nl/wierden of bel tijdens kantooruren met 0546 - 702 150. U vindt CijferMeester Accountant aan de Nijverheidsstraat 8e in Wierden en Brugstraat 11, in Almelo

Meer berichten