Aantrekkelijk voordeel op Suzuki Swift bij autobedrijf Zuithof

BORNERBROEK - Autobedrijf Zuithof is naast dealer van Subaru ook specialist voor de merken Daihatsu en Suzuki. Dankzij ruim 59 jaar ervaring in de autobranche mag u als klant altijd rekenen op een uitstekende service, zowel voor aanschaf van uw auto als het nodige onderhoud.

Suzuki is een merk met veel trouwe rijders. Niet verrassend, want de vaak eigenzinnige auto’s bieden veel mobiliteit, gebruiksgemak en rijplezier tegen aantrekkelijke prijzen. Autobedrijf Zuithof biedt regelmatig leuke jonggebruikte Suzuki’s aan tegen gunstige prijzen. Bijvoorbeeld jonge Vitara, Swift en zelfs de nu uitverkochte nieuwe Jimny.

Speciaal ingekocht
Als Suzuki-specialist weet Zuithof ook regelmatig te verrassen met leuke acties. Zo hebben zij nu speciaal acht Suzuki Swift Select Hybrid modellen ingekocht. Het betreft auto’s die twee maanden oud zijn; slechts ingereden met maximaal 2.000 kilometer op de teller. Een nieuwe auto voor een aantrekkelijke prijs, met een voordeel van ruim 2.500 euro. Deze Suzuki Swift Select Hybrids zijn mooi uitgerust met onder meer achteruitrijcamera, stoelverwarming, Apple CarPlay en een Full Map navigatiesysteem. Deze auto’s zijn nu uit voorraad leverbaar, ook als automaat. Let wel: de voorraad is beperkt; op is écht op. Autobedrijf Zuithof nodigt u uit om de showroom te bezoeken voor de beste deal op deze aantrekkelijke Suzuki Swift Select Hybrids. Vraag ook naar de diverse mogelijkheden voor lease.

Sterk in onderhoud
Autobedrijf Zuithof is als Suzuki specialist ook sterk in het onderhoud van dit merk. Ook voor uw huidige Suzuki bent u hier dan ook aan het juiste adres voor betrouwbaar onderhoud of reparaties. Denk bijvoorbeeld eens aan de winterbeurt om met uw auto veilig de komende wintermaanden in te gaan.

Kom langs
Autobedrijf Zuithof is gevestigd aan het Tusveld 15 in Bornerbroek. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit of een passend advies voor aanschaf van uw nieuwe auto of occasion. Kijk voor meer informatie en het actuele aanbod op: www.zuithof.nl of op Facebook: ‘Autobedrijf Zuithof’.

Meer berichten