Kennismaken met een andere sport met de sportactie

WIERDEN/ALMELO - Mensen met plezier laten bewegen is wat NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden en sportclubs voor ogen hebben met de sportactie. De juiste sport vinden is dan wel noodzakelijk en dat kan door tijdens deze gezamenlijke actie een sport gratis uit te proberen.

De sportactie loopt tot en met 27 september. In de actieperiode krijgt iedereen bij minimaal 10,- euro aan boodschappen bij Albert Heijn eenmalig tien sportzegels in de AH-app. Door naar website www.proefdesport.nl te gaan kan men zien welke verenigingen er meedoen. De sportzegels kunnen tot en met 25 oktober 2020 verzilverd worden.

De verenigingen
In Wierden kan jong en oud kennismaken met de golfsport bij Golfclub “De Koepel” aan de Rijssensestraat 142 a. In Almelo biedt Achilles W.I.L. proeflessen aan in de springsport, het turnen en Bewegen met Nijntje voor peuters en kleuters. Achilles W.I.L. is te vinden aan de Beverdamlaan 9. Bij CKV Achilles Almelo kan de jeugd een keer ervaren hoe leuk korfbal is en iedereen van 30 tot en met 75 jaar kan meedoen met Achilles Fit en More. CKV Achilles Almelo is te vinden aan de Koedijk 1.

Meer berichten