Duikvereniging gaat op zoek naar gezonken waterfiets

ALMELO - OWSV Galathea helpt het mysterie van de verdwenen waterfiets bij het stadsstrand op te lossen. Deze zaterdag duikt de vereniging om deze op te sporen en naar boven te halen.

Het stadsstrand op het Indië terrein is ter hoogte van het Stadslab van uitbater Jeroen Bos een waterfiets kwijtgeraakt. Daar waar er tot voor kort nog vier aanwezig waren, is er nu één vermist. Men vermoedt dat de waterfiets helaas ergens op de bodem ligt. Derhalve heeft Jeroen Bos de hulp ingeschakeld van OWSV Galathea.

Leuke zoektocht
Onder Water Sport Vereniging Galathea, die dit jaar 40 jaar bestaat, heeft diverse gebrevetteerde duikers in haar vereniging die getraind zijn in zoeken en bergen van verloren goederen onder water. Op zaterdag 19 september in de middag zullen de duikers onder water op zoek gaan naar de waterfiets. Zij zullen geassisteerd worden door de jeugd van Galathea die door middel van magneetvissen zullen proberen de locatie van de waterfiets op te sporen. Als men de waterfiets gevonden heeft zal men door middel van hefballonnen proberen de waterfiets omhoog te halen en te bergen. De duikers van Galathea zullen om 12.00 uur aanwezig zijn en zullen omstreeks 13.00 uur te water gaan.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met Galathea via info@galathea.nl. Of kijk op de website: www.galathea.nl

Meer berichten