Odd Fellows Almelo houden open avond op 15 september

ALMELO - De Almelose Panta Rhei Loge van de Independent Order of Odd Fellows zou hun ledental graag weer uitbreiden en houdt daarom dinsdagavond 15 september, uiteraard met inachtneming van de corona-voorschriften, een open avond in het gebouw aan de Hofstraat 3 te Almelo (naast de Bleekkerk). Bezoekers zijn welkom vanaf 19.30 uur.

De ruim 200 jaar oude broederschap is onder andere gebaseerd op de gedachte dat de mens als denkend wezen medeverantwoordelijk is voor wat zich op aarde afspeelt. De leden zijn verschillend in cultureel, maatschappelijk, politiek en religieus opzicht maar vinden elkaar binnen de Odd Fellows Order. In Almelo is alleen een mannen loge.

Bijeenkomsten
Ze komen iedere eerste en derde dinsdag van de maand bijeen om de “accu” weer op te laden, waarbij één van de leden een “bouwsteen” heeft voorbereid, een lezing over een onderwerp wat hem en/of anderen interesseert. Er is altijd ruimte voor een goed en open gesprek en discussie over onderwerpen die anderen of ons persoonlijk aangaan of boeien. Ook muziek en rust spelen een belangrijke rol. Daarnaast vinden ze onze maatschappelijke rol belangrijk. Dat betekent dat er leden zijn die elders actief zijn als vrijwilliger of bestuurslid.

Van harte welkom
Indien u belangstelling hebt, bent u dinsdagavond 15 september om 19.30 uur van harte welkom. Einde omstreeks 22.00 uur. Voor nadere informatie over de loge, de geschiedenis en het humanitaire werk van de Odd Fellows in het algemeen kijkt u op de website: https://oddfellows.nl/locatie/panta-rhei-loge-no-84/

Meer berichten
 
Auto zoeker