KlupPub vervangt disco

ALMELO - De coronapandemie maakte een abrupt einde aan de populaire discoavonden van De Klup Twente. 

Met z’n allen op de dansvloer zit er voorlopig nog niet in. Clubs en discotheken blijven gesloten, maar cafés zijn wel open, dus bedachten de vrijwilligers en begeleiders een coronaproof alternatief: deelnemers kunnen op zaterdag 12 september voor het eerst naar de zogenaamde KlupPub. De dansvloer wordt getransformeerd tot een bruin café, met tafels en stoelen op gepaste afstand. Er is vermaak in de vorm van verschillende activiteiten, zoals een pubquiz, hints, bingo, darten en sjoelen. Er is muziek, alleen geen dans. Op de locatie, het Meester Siebelinkhuis, worden de RIVM-regels strikt nageleefd. Dat betekent dus niet op een kluitje bij elkaar zitten en vanzelfsprekend niet meezingen.

Nieuwe regels
Voor de KlupPub gelden nieuwe regels. Deze activiteit is bedoeld voor alle mensen met een beperking uit Almelo en verre omstreken. Voor leden en voor niet-leden. Iedereen die wil komen, is verplicht zich van tevoren aan te melden. Op de avond zelf wordt bovendien een presentie- en adressenlijst bijgehouden, net zoals in het reguliere uitgaansleven.
Aanmelden kan via: jolanda@deklup.nl of 06 144 65 288. Ook voor meer informatie kun je via deze weg contact opnemen.

Praktische info
De avond begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. De Pub sluit de deuren om 22.00 uur. De entree is € 3,00. Patat en snacks zijn te koop voor € 1,50 per stuk. Adres: Berlagelaan 2 in Almelo.

Meer berichten