Constellations in Hof 88

ALMELO - Britte Lagcher en Beau Schneider stonden eerder al samen op het podium in de voorstelling ‘Pogingen iets van het leven te maken’ (van Hendrik Groen). Zaterdag 19 september staan ze wederom samen op het podium, maar nu met de Nederlandse versie van ‘Constellations’. Een geraffineerde reis vol spetterend acteerwerk. Soms vrolijk en speels, altijd oprecht en verrassend.

Deze toneelvoorstelling is vanaf de première in Londen in 2012 een hit. Het is geschreven door toneelschrijver Nick Payne en wordt wereldwijd gespeeld, van Amerika tot Peru. Het verhaal begint met de ontmoeting van Marie en Roland op een feestje. Zij is natuurkundige, hij imker. Ze gaan wat drinken, of misschien wel niet. Ze worden hopeloos verliefd. Of één van de twee is al verloofd. Misschien leven ze nog lang en gelukkig. Misschien niet lang, maar tragisch kort. Vanuit de meest klassieke opzet - jongen en meisje ontmoeten elkaar - vertelt Nick Payne’s ‘Constellations’ oneindig veel verhalen. Staat de toekomst in de sterren? Of hangt ons leven van toeval aan elkaar? Constellations gaat over vrije wil en vriendschap. En over de multiversumtheorie en kosmische liefde. Een voorstelling voor iedereen die wel eens verliefd is geweest! Acteur Beau Schneider: “Na in London het origineel te hebben gezien ben ik ontzettend blij dat wij het nu hier mogen opvoeren. Constellations is een scherpe en snelle voorstelling over liefde, vriendschap en het maken van belangrijke levenskeuzes. Bij uitstek een acteursstuk waarbij het uitsluitend draait om elkaar en het moment”.

Kaarten
Er zijn twee voorstellingen in Theater Hof 88: om 19.30 uur en om 21.30 uur. Kaarten à € 20,00 (65+/biebpas/CJP € 18,00) reserveert u eenvoudig via www.hof88.nl, door te mailen naar info@hof88.nl of tijdens kantooruren te bellen: (0546) 850264. De kassa is open van woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur én een uur voor aanvang van de voorstellingen.

Meer berichten