Feestweek bij Thuisin Rijssen

RIJSSEN - Een week lang workshops, kortingen en uiteraard gezelligheid. Van 5 tot en met 11 oktober is het feestweek bij Thuisin Rijssen. Daar moet je bij zijn! Meld je in de winkel aan voor een workshop en wees er snel bij want VOL = VOL! Thuisin Rijssen is hét adres op het gebied van woninginrichting in en rondom Rijssen. Met een ruim assortiment aan vloeren, raamdecoratie en behang, vind je er altijd wel iets voor jouw woning. Kom het zelf bekijken tijdens de feestweek!

Wat gaan we dan eigenlijk doen in deze week? Het wordt een vol, gezellig, leerzaam en uiteraard coronaproof programma.

Maandag 5 oktober – raamdecoratie en horren

Vandaag staat in het teken van raamdecoratie en horren. Laat je inspireren en adviseren over de beste raamdecoratie voor jouw interieur. En bereid je voor op de volgende zomer, laat horren aanmeten in je volledige woning. Niets zo vervelend als muggen in huis.

LET OP! Vandaag kun je je raamdecoratie terug winnen! – Kom op maandag 5 oktober langs bij Thuisin Rijssen voor deze actie.

Dinsdag 6 oktober – kleuradvies

Weet jij niet welke kleuren je moet combineren in je interieur? Vind je het lastig om er één geheel van te maken? Meld je dan zsm aan voor het gratis kleuradvies, volledig verzorgd door onze stylistes! Uiteraard geldt hier ook VOL = VOL. Dus meld je gauw aan in onze winkel.

Woensdag 7 oktober - pimp je meubels

Hoe leuk is dat, oude meubels een make-over geven. We gaan meubels pimpen! Deze workshop is enorm populair, dus meld je nú aan voor deze gratis workshop om 10:00 of om 14:00. VOL = VOL.

Donderdag 8 oktober – vloerendag

Vandaag leer je hoe een vloer wordt gelegd, want dat is vakwerk! En schaf je nu een vloer aan vanaf 40m2? Dan krijg je €200,- korting op een kleed naar keuze! Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Vrijdag 9 oktober – traprenovatie

Is jouw trap aan vernieuwing toe? Laat je informeren over traprenovaties van Stairsolutions, uiteraard in de winkel. Alleen deze dag krijg je van ons de legkosten gratis ter waarde van € 500,-!

Zaterdag 10 oktober – workshop moodboards

Jaa! Knutselen. Helemaal leuk. Maak een moodboard van jouw favoriete interieur. Samen met onze stylistes. Gratis en voor niets, maar ook hier geldt. VOL = VOL!
En er is ook nagedacht over de kleinsten, die kunnen zich vermaken op het kinderplein!

Zien we jou ook tijdens deze feestweek? Gezellig! Heb je je nog niet aangemeld voor één van de workshops? Doe dat dan nu het nog kan. Tot dan!

Thuisin Rijssen vind je aan de Nijverdalseweg 126 in Rijssen. Neem ook eens een kijkje op de website: www.thuisin.nl/rijssen

Meer berichten