Lezing holistisch tekenen

ALMELO - Hoe werkt tekenen als bewustmakend groeiproces in tijd, ruimte, symboliek, interactie en energie? Aan de hand van een heelbeeld vertelt docent Wilma Breukelman hoe holistisch tekenen kan werken voor ieder mens. Met behulp van holistisch tekenen kan men voelen en denken samenbrengen.

Tijdens de lezing/workshop draait het om vragen als: waar ligt jouw kracht? Wat zijn je kwaliteiten? Wilma Breukelman legt uit hoe een heelbeeld de vijf aspecten belicht die te maken hebben met hoe je als mens in het leven staat. Maak met tekenoefeningen kennis met verschillende energetische technieken. Wilma Breukelman is beeldend coach en holistisch tekendocent. Daarnaast volgde zij verschillende opleidingen waaronder creatieve therapie, mindfulness-therapie, yoga en aromatherapie. Vanuit haar tekenpraktijk werkt zij als coach en geeft zij tekenlessen.

Praktische info
Kom op donderdag 24 september langs. Aanvang om 19.30 uur in Theaterzaal de Evenaar (Bibliotheek Almelo, Het Baken 3). De toegang is gratis. In verband met het aanhouden van 1,5 meter afstand kunnen er maximaal 20 personen in de zaal aanwezig zijn. Vooraf aanmelden is daarom gewenst. Neem hiervoor contact op door een e-mail te sturen naar elamberts@bibliotheekalmelo.nl of kijk op de website van de bibliotheek www.bibliotheekalmelo.nl.

Meer berichten