Veteranencafé Almelo

ALMELO - Het is weer zover. Alle jonge en oude Almelose veteranen èn veteranen uit de regio met hun eventuele partners worden weer van harte uitgenodigd in het veteranencafé door het Veteranen Comité Almelo (VCA) op dinsdag 11 augustus vanaf 19.30 tot 22.00 uur in het veteranencafé, Bier- en wijnlokaal het Hookhoes, Grotestraat in Almelo.

Het maandelijks treffen biedt een prima gelegenheid om stil te staan bij de actualiteit van de krijgsmacht en natuurlijk ook de (gedeelde) ervaringen van de eigen uitzendingen of missies. Veteranen hebben inmiddels ervaren dat het veteranencafé dé plek is om een aangename en zinvolle avond te hebben met lotgenoten. Op vertoon van de veteranenpas wordt bovendien 15 procent korting op de consumpties gegeven.


Kom ook
Wie meer informatie wil over het veteranencafé en de activiteiten kan terecht op de website van het comité: www.veteranencafealmelo.nl. Aanmelden voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief kan ook via die website. Het Veteranen Comité Almelo is voor geïnteresseerden uiteraard ook op Facebook te vinden onder de naam Veteranen Almelo.

Meer berichten