Sierbestrating ervaar je pas echt in de tuinen van Van der Schee

RIJSSEN - De broers Peter en Willard begonnen in 2013 met hun eigen bedrijf in grondwerk. Naast de grotere projecten, met name op het gebied van wegenbouw, kwam er steeds meer vraag naar sierbestrating. Het simpel laten zien van stenen op één vierkante meter past niet bij hun manier van werken en dus openden ze rond Hemelvaart 2019 hun showtuin.

Een bezoek aan de showtuin is een unieke ervaring. Als je aankomt op het achteraf gelegen stukje industrieterrein waar het bedrijf gevestigd is, weet je zeker dat je verkeerd bent. Niets wijst erop dat hier die mooie showtuin is. Omdat dit toch echt het adres is, volg je de bordjes naar de ingang. Je stapt om de schutting en je mond valt open van verbazing.

Hier kunnen jouw kinderen heerlijk spelen op kunstgras. Waan je jezelf op een surfstrand en strekt de strakke, moderne inrichting van de buren zich uit tot in de tuin. Alle belevingstuinen ademen hun eigen sfeer en laten zien dat iedereen hier terecht kan. “Voor ons is het belangrijk dat mensen goed kunnen beoordelen hoe de bestrating ‘het doet’ in hun tuin. Zo’n vierkante meter is leuk, maar geeft een heel oppervlakkige indruk,” zegt Peter. “Voor de aanleg werken wij nauw samen met gespecialiseerde zzp-ers en tuinontwerpers. Zo kunnen we iedereen gedegen advies geven. We proberen niemand iets aan te praten, staan gewoon met beide benen op de Twentse grond en weten waar we het over hebben.”

Een bijzondere samenwerking hebben ze met Ten Hoveniers, die op hun terrein beplanting verkoopt. “Uiteindelijk kun je bij ons alles kopen op het gebied van tuininrichting. De bestrating, beplanting, verlichting, meubels, noem maar op.”

In de bouwvak blijven ze open, maar met aangepaste openingstijden. Wil je meer weten? Bel 0548 – 722 914 of neem snel een kijkje aan de Celsiusstraat 10 in Rijssen.

Meer berichten