Bridge Sociëteit Almelo start weer met de zomerdrives

ALMELO - De Bridge Sociëteit Almelo zal in de zomer weer leuke zomerbridgedrives organiseren. En vanaf september kunt u deelnemen aan een beginnerscursus.

De startdatum van de zomerbridgedrive is komende dinsdag 21 juli. Er wordt gespeeld op de dinsdagavond om 19.45 en op de woensdagmiddag 13.45 uur. Om mee te spelen dient u zich telefonisch aan te melden en wel op de maandagmiddag voorafgaand aan de speeldag. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur kunt u bellen voor aanmelding. Dit kan dan op de telefoonnummers: 0546-49 17 27 of 06-15 14 15 81. Deelname kost slechts 2 euro per persoon per keer. Er wordt gespeeld in het Denksportcentrum aan de Piet Heinstraat 51 in Almelo.

Veilig spelen
Uiteraard worden de regels van het RIVM en de bridgebond in acht genomen. Zo kunnen spelers voldoende afstand houden. Zelf dient u te denken aan onder meer goed handen wassen, in de elleboog niezen en thuisblijven bij gezondheidsklachten.

Kennismakingscursus
Wilt u kennis maken met de bridgesport, dan biedt de Bridge Sociëteit Almelo u dit jaar gratis lessen aan. Dat geldt ook voor de vervolgcursus. U kunt de lessen volgen op de maandagavond of de dinsdagmiddag. De beginnerscursus start op maandag 14 september of dinsdagmiddag 15 september. De vervolgcursus op maandag 21 september of dinsdagmiddag 22 september.

Meer berichten