Ambassadeurs Sven Donker en Janis Blaswich
Ambassadeurs Sven Donker en Janis Blaswich

Potje voetballen met nieuwe vrienden

ALMELO - Ook met een loopbeperking is voetballen mogelijk! Daarvoor start sv PH Almelo met Frame-voetbal.

In samenwerking met de KNVB en met ondersteuning van Heracles Almelo gaat sv PH Almelo een nieuwe vorm van voetbal aanbieden. Het Frame-voetbal! Frame-voetbal is voor kinderen en volwassenen die in het dagelijkse leven met een rollator lopen of zich met krukken voortbewegen, maar wel met een Frame kunnen voortbewegen. De sport wordt echter niet met twee elftallen gespeeld, maar in een 4-tegen-4 variant. Naast het feit dat Frame-voetbal zeer geschikt is om bijvoorbeeld de conditie te verbeteren. Vergroot je ook je sociale contacten door in een team te spelen en lid te zijn van een vereniging.

Wat heb je nodig?
Je kan komen voetballen met je eigen frame. Trek daar goede schoenen bij aan waarop je het beste kunt lopen en sv PH Almelo zorgt voor de rest!

Start
Vanaf september kan er Frame-voetbal worden gespeeld bij sv PH Almelo. Trainingen onder begeleiding van een enthousiaste trainer en zijn assistent worden aangeboden op de vrijdagen van 17.00 tot 18.00 uur. Op 24 september wordt gestart met een clinic verzorgd door Ramon Storm (KNVB) om 17.00 uur. Ook frame-voetballer Sven Donker en Janis Blaswich, keeper van Heracles Almelo, zullen hierbij aanwezig zijn. De eerstvolgende reguliere training is op vrijdag 2 oktober.

Opgeven
Heb je vragen of wil je je aanmelden? Dat kan door het sturen van een e-mail naar p.bruggeman@sportbedrijfalmelo.nl of te bellen naar 06 40 15 12 81.

Meer berichten
 
Auto zoeker