Hof 88 presenteert een nieuw concept: Theatercarrousel

ALMELO – Op zaterdagavond 27 juni en zondagmiddag 28 juni organiseert Theater Hof 88 een nieuw theaterconcept genaamd ‘Theatercarrousel’. De Theatercarrousel is een creatief theaterconcept waarbij de bezoekers op een veilige manier kunnen genieten van meerdere korte voorstellingen op één middag of avond.

Tijdens de Theatercarrousel kunnen de bezoekers genieten van drie verschillende optredens, met daarbij een pauze inclusief een drankje. De voorstellingen spelen in verschillende ruimtes in en rondom Theater Hof 88. Na ieder optreden, draait de groep bezoekers door naar een andere ruimte voor de volgende voorstelling. Tijdens deze rondreis zijn er optredens van de uit Borne afkomstige cabaretière Nathalie Baartman, is er muzikaal theater door Eva van den Bosch alsook Ierse folkmuziek door O’Dreams.

Acht groepen
De eerste Theatercarrousel begint op zaterdag 27 juni om 19.30 uur. Op dit tijdstip starten twee groepen, ieder in een andere ruimte. Om 21.00 uur starten opnieuw twee groepen. Op zondagmiddag 28 juni starten de eerste twee groepen om 13.30 uur. Om 15.00 uur starten opnieuw twee groepen. Iedere groep van maximaal 30 bezoekers heeft een eigen begeleider om er voor te zorgen dat de groepen elkaar niet kruisen en om ieders veiligheid volgens het Corona-protocol te waarborgen.

Kaartverkoop
Kijk voor meer informatie en om kaarten à € 20,00 te kopen op de website www.hof88.nl. Eventueel kunt u contact opnemen per mail via info@hof88.nl en telefonisch tijdens kantooruren via (0546) 850264.

Meer berichten