Veteranencafé gaat weer open op 9 juni

ALMELO - Het is weer zover. Nu de maatregelen in verband met het coronavirus wat verruimd zijn, mag het veteranencafé ook weer open.

Alle jonge en oude Almelose veteranen én veteranen uit de regio met hun eventuele partners zijn weer heel welkom in het veteranencafé op dinsdag 9 juni 2020 vanaf 19.30 tot ca 22.00 uur in “de Loods” van Bier- en wijnlokaal het Hookhoes, Grotestraat in Almelo. Ongetwijfeld zal de achterliggende periode aan bod komen en ook alle inmiddels afgelaste activiteiten die in het kader van 75 jaar bevrijding waren gepland. Veteranen hebben inmiddels ervaren dat het veteranencafé dé plek is om een aangename en zinvolle avond te hebben met lotgenoten. Op vertoon van de veteranenpas wordt bovendien 15 procent korting op de consumpties gegeven.

Meer informatie
Wie meer informatie wil over het veteranencafé en de activiteiten kan terecht op de website van het comité: veteranencafé.nl. Aanmelden voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief kan ook via die website. Het Veteranen Comité Almelo is ook op Facebook te vinden onder de naam Veteranen Almelo.

Meer berichten