Foto:

Elvis E. bij Ichtus!

WIERDEN - Elvis E. is één van de bekendere gospel artiest-producers en musical directors van Nederland. Op zondag 16 februari is hij te zien in Ichtus in Wierden.

Elvis E. (voluit Elvis Ediagbonya) komt uit Nigeria. Hij heeft een uitmuntende vocale stem en is pianist die niet alleen in Nederland in trek is maar ook wereldwijd geliefd is onder een breed publiek. Elvis E. weet muziek op een zeer hoog niveau tot leven te brengen wat zowel swingend als toegankelijk is voor iedereen. Elvis E. heeft onlangs als muzikale leider van Ruth Jacott's tour, de band onder zijn hoede mogen nemen wat een groot succes was, net als bij de tour van Big Black and Beautiful.

Optreden
Elvis E. treedt op in Ichtus tijdens Share&Connect van zondag 16 februari. Share&Connect is een initiatief van de Ichtus gemeente. De events hebben een open en ontspannen karakter, waarbij iedereen welkom is. De twee identieke events beginnen om 09.00 en 11.15 en vinden plaats in de Taborkerk, Jacobsonstraat 8A in Wierden. Naast het fantastische optreden van Elvis E. brengt Wim Hoddenbagh deze ochtend een inspirerende boodschap. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er een eigen programma. Voor de allerkleinsten is er oppas bij de crèche. Het event is gratis. Dus nodig al je vrienden en familie uit en wees van harte welkom op zondag 16 februari.

Meer berichten
 
Auto zoeker