Foto:

Willem II en Fortuna Sittard volgende hordes Heracles

ALMELO - Heracles Almelo ging afgelopen weekend strijdend ten onder tegen Feyenoord. Tien zwakke minuten aan het begin van de tweede helft deden de ploeg de das om. Heracles Almelo incasseerde daarin drie tegentreffers en zag de 1-0 voorsprong vervagen. Een tweede doelpunt van Maximilian Rossmann bracht de spanning terug, maar het bleef 2-3. Nu wacht Heracles Almelo ontmoetingen met Willem II en Fortuna Sittard.

In Tilburg neemt Heracles Almelo het zondag op tegen een ploeg die eerder dit seizoen met ruime cijfers werd verslagen. Op Erve Asito won Heracles Almelo midden september met 4-1 van Willem II. Het was een van de weinige nederlagen van de Tilburgers, die nu knap een vierde plaats op de ranglijst bezetten. Afgelopen weekend speelde de ploeg van trainer Adrie Koster in eigen huis doelpuntloos gelijk tegen PEC Zwolle.

Na het treffen in Tilburg staat voor Heracles Almelo een thuiswedstrijd op het programma. Op vrijdag 7 februari komt Fortuna Sittard naar Almelo. Tegen de huidige nummer veertien van de Eredivisie speelde Heracles Almelo aan het begin van dit seizoen met 1-1 gelijk. Kijkend naar vorig seizoen zijn de voortekenen spectaculair: in februari won Heracles Almelo thuis met 6-0 van de Limburgers.

Kaarten voor Heracles Almelo – Fortuna Sittard zijn te koop vanaf €16,50 per stuk. Voor kinderen (vanaf €13,-), jeugd (vanaf €14,-) en zestigplussers (vanaf €13,50) zijn kaarten nog voordeliger. Bestellen kan via heracles.nl/tickets of in de FanServiceShop van Heracles Almelo op Erve Asito.

Meer berichten
 
Auto zoeker