Foto: Marco Teljeur

Benefietavond voor Roparun

WIERDEN - Het Roparunteam Welkom Wierden organiseert op dinsdag 17 maart een benefietavond voor Stichting Roparun. Tijdens een avondvullend programma, waarbij onder andere cabaretier Thijs Kemperink, een van de beste tonpraters van Brabant en 23-voudig Roparunner het podium betreden, krijgen de gasten een vijfgangendiner geserveerd.

"We wilden naast de kleinere acties die we houden om geld in te zamelen, ook een groot evenement organiseren waarmee we veel geld kunnen inzamelen", vertelt initiatiefnemer en teamcaptain Hans Ros. "Het idee om een benefietavond te organiseren had ik al, maar ik werd overtuigd toen ik meervoudig Roparunner Harry Slagman tijdens een informatiebijeenkomst van de Roparun zijn verhaal hoorde vertellen. Ik heb hem meteen benaderd en hij was enthousiast. Dus zo was het eerste optreden geregeld, toen zijn we verder gaan werken aan het programma." Naast een aantal gastsprekers wordt er ook een veiling gehouden. "We hebben een aantal bijzondere items uit de regio weten te regelen. Zo kunnen de mensen bieden op een luchtballonvaart voor twee personen, verschillende sportshirts van bekende regionale sporthelden of kunstwerken van lokale kunstenaars." De benefietavond vindt op dinsdagavond 17 maart plaats in De Kröl in Enter. Een kaartje kost 85 euro per persoon en daarvoor krijgt u gedurende een avondvullend programma een vijfgangerdiner inclusief drankjes voorgeschoteld. Interesse? Geef uw reservering door via roparunwierden@gmail.com.

Team Welkom Wierden
Vorig jaar deed team Welkom Wierden, bestaande uit ambtenaren en inwoners uit de gemeente Wierden en omgeving, voor de eerste keer mee aan de estafetteloop en haalde toen ruim €10.000,- op. Volg hun voorbereidingen naar de estafetteloop in het Pinksterweekend op Facebookpagina Roparun – Team Welkom Wierden. Mail voor informatie met roparunwierden@gmail.com.

Meer berichten