Foto:

Open huis peuterspeelzaal De Boomgaard in Wierden

WIERDEN - Gaat uw kind binnenkort naar de peuterspeelzaal? Deze zaterdag, 25 januari, houdt peuterspeelzaal De Boomgaard in Wierden van 10.00 tot 13.00 uur Open Huis. Ouders én peuters zijn van harte welkom. Uw peuter kan deze dag zelf ervaren hoe leuk het is op De Boomgaard.

De Boomgaard is één van de peuterspeelzalen van De Welle. Deze peuterspeelzalen onderscheiden zich doordat de leidsters inspelen op de belevingswereld van de peuter en wat uw kind al kan. Uw kind krijgt hier alle ruimte om zich te ontwikkelen op een manier die bij hem of haar past. Hierdoor heeft uw kind plezier in wat het doet en zal het zich spelenderwijs ontwikkelen.

Op eigen manier
Marion Klomp, peuterleidster De Boomgaard: "Wij gaan ervan uit dat kinderen verschillend leren. Elk kind heeft zijn eigen talenten en ontwikkelt zich op zijn eigen manier en in een eigen tempo. Door de kinderen goed te observeren, kunnen we aansluiten op de unieke persoonlijke belevingswereld van elk kind. We spelen in op waar een kind goed in is en gaan uit van eigen kracht. Dat geeft een kind zelfvertrouwen en biedt een goede basis om spelend te leren. Met deze ontwikkelings- en ontdekkingsgerichte werkwijze bereiden we de kinderen alvast voor op het primair onderwijs."

VVE-indicatie
Heeft uw kind een VVE-indicatie? Ook dan is hij of zij welkom op De Boomgaard. De leidsters van De Boomgaard zijn VVE-gecertificeerd. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie. Met een VVE-indicatie kan een peuter extra begeleiding krijgen ter voorbereiding op het reguliere basisonderwijs.

Maak kennis
Peuterspeelzaal De Boomgaard is gevestigd aan de Bongerd 1, Wierden (ingang via Mariaschool). Kijk op: www.stichtingdewelle.nl/doelgroepen/peuters.

Meer berichten