Foto:

Deelnemersraad van huurders

ALMELO - Goed nieuws! Beter Wonen wil regelmatiger en rechtstreeks praten met huurders. We willen graag meningen en ervaringen horen.

Huurt u van Beter Wonen dan zorgen wij voor uw huis. Doen wij dat goed of kan het beter? En wat kunnen we nog meer doen? Beter Wonen start daarom in het nieuwe jaar met een Deelnemersraad. Dat is, verspreid over het jaar, op een aantal avonden (woensdag- of donderdagavond). Samen met bewoners uit verschillende wijken die geïnteresseerd zijn. De start is februari/maart 2020. Huurders zijn nu al van harte welkom zich aan te melden.

Wat is de bedoeling?
De deelnemersraad deelt ideeën, ervaringen en meningen over het wonen in Almelo. Dat doen we met 10 tot 12 huurders, vrouwen én mannen, jong en oud. Zo goed mogelijk verspreid uit de stad. Wij bieden een leuke avond (circa 1,5 uur) en een vrijwilligersvergoeding voor mooie resultaten voor ons allemaal. Marjan Nekkers, directeur-bestuurder van Beter Wonen is enthousiast ''De Deelnemersraad is mede op advies van de huurdersorganisatie SHBW van de grond gekomen. Wij willen graag regelmatiger in contact met onze huurders en zijn blij in het nieuwe jaar te starten met deze activiteit. Wij nodigen huurders van harte uit zich aan te melden''.

Praat mee
Huurders van 18 jaar en ouder die wonen in een huis van Beter Wonen worden uitgenodigd om mee te praten. Beter Wonen verzamelt thema's om voor te leggen aan de deelnemersraad. Ook huurders kunnen onderwerpen inbrengen. Er komt een onderwerp met een toelichting en we vragen reacties van de deelnemersraad. Het gaat altijd om zaken die voor alle huurders van belang zijn. Aanmelden kan via info@beterwonen, o.v.v. 'Deelnemersraad'.

Meer berichten
 
Auto zoeker