Sporten met je kind

ALMELO - Tegelijkertijd sporten in de middaguurtjes op dezelfde locatie als jouw kind! Binnenkort is dat niet langer een ideaalbeeld maar wordt dit werkelijkheid bij Luv2Move in Almelo.

Door samen te werken met het inpandige Moves Almelo die gespecialiseerd is in stoere kinder-HipHop-lessen gaan we deze op hetzelfde tijdstip aanbieden naast een aparte workout voor volwassenen. Door beide lessen naast elkaar te laten lopen in verschillende zalen maar wel in hetzelfde pand kunnen ouders en hun kinderen tegelijkertijd hun favoriete sport beoefenen.

Druk
"Druk druk druk… Het lijkt wel dat moeders tegenwoordig meer taxichauffeur zijn dan wat anders. Veel ouders zijn vooral bezig om hun kroost van hot naar her te brengen. Muziekles, sport, wedstrijden en afspreken met klasgenootjes, we zijn er maar druk mee. Wanneer het 's avonds dan eindelijk tijd is voor mama om te kunnen sporten ploffen we vaak uitgeblust op de bank en komt er nog maar weinig van bewegen". Dit vertellen Evelien de Visscher en Cefas Valdink van Luv2Move & Moves!. Evelien is zelf ook moeder van twee jonge kinderen en heeft een hectisch bestaan. "Efficiënt omgaan met tijd is het antwoord", zegt ze en daarom komen Luv2Move (specialist in workouts voor volwassenen) samen met Moves! (Nr 1. HipHopschool in Almelo) met DE oplossing. Sport tegelijkertijd met jouw kids op dezelfde locatie, en creëer een win-win situatie!

Lessen
Luv2Move en Moves! bieden aan de Virulyweg 25a in Almelo groepslessen aan voor volwassenen en HipHop-lessen voor kids. Tegelijkertijd sporten met je kind, in plaats van heen en weer te vliegen met brengen en halen. In januari wordt er gestart met een pilot op woensdagmiddag om 16.00 uur voor kids van 5 t/m 8 jaar. Bij blijk van succes worden lessen uitgebreid. Voor meer informatie en of aanmelden kun je mailen naar info@luv2move.nl of bellen/appen naar 0618802667.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanalmelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>