Foto:

Kerstconcert Noon Time Singers

ALMELO - In stadskerk De Bleek verzorgt het koor The Noon Time Singers een kerstconcert.

De leden laten u kennis maken met alle elementen van kerst: het verlangen naar vrede, het samen zingen, het beleven van plezier met elkaar en dat mag wereldwijd gebeuren. Het koor staat sinds 2 jaar onder de bezielende leiding van Marjon Revet – Weerink. Het afgelopen jaar is de muzikaliteit en het enthousiasme van de koorleden enorm gegroeid. Tussen de kerstliederen door zingt het koor eigentijdse liederen. Nu eens herkent u het lied uit de jaren 70 of 80; dan weer komt het lied uit het repertoire van hedendaagse muziekzenders zoals Q-music of radio 538. Musical en klassiek wisselen elkaar af. Zingen verbindt. Het verhoogt o.a. de weerstand en het is hartstikke leuk.

Maak kennis
Als u zich aangesproken voelt bent u volgend jaar van harte welkom om kennis te maken. Zij repeteren wekelijks op maandag van 13.30 – 15.00 uur in een ruimte van de muziekschool (bij Hof 88). Met name alten en mannen zijn zeer welkom!

Het optreden
Het optreden is op maandag 16 december van 13.30 tot 15.00 uur in stadskerk De Bleek aan de Hofstraat 1 in Almelo. Toegang is gratis, maar een vrije gift is uiteraard van harte welkom. Parkeren kan op het terrein voor de kerk (gratis) of in één van de parkeergarages op loopafstand (betaald).

Meer berichten
 
Auto zoeker