<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195427&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanalmelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Personal branding op LinkedIn voor werkzoekenden

ALMELO – Sinds dit jaar organiseert DeBroekriem in Almelo uiteenlopende workshops en netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden, met als doel hen te ondersteunen in hun zoektocht naar een nieuwe baan.

In december vinden er vijf workshops plaats, waaronder een serie van drie sessies over personal branding op LinkedIn. Want in deze tijd kan je niet zonder een sterk LinkedIn profiel om op te vallen én te netwerken als werkzoekende. Mitchell Brown, LinkedIn & Branding expert, is het hier volledig mee eens. Op 11 december geeft hij een training in de Bibliotheek in Almelo. Brown: "Veel mensen zien het nut van LinkedIn absoluut in, maar zien er tegenop hun LinkedIn-profiel met kop en staart aan te pakken. Maar als je het leuk vindt, doe je het beter en daar help ik werkzoekenden in Almelo graag bij."

Training
De training bestaat uit drie delen. Op 4 december wordt afgetrapt met een online training om in 10 stappen te werken aan een optimaal LinkedIn profiel. Petra van der Vlugt, eventmanager bij DeBroekriem: "Dit is een nuttige training voorafgaand aan de sessie met Mitchell Brown op 11 december, zeker voor mensen die nog niet zoveel met LinkedIn doen. Op 11 december geeft Brown een workshop waarin hij veel tips en ervaringen deelt. Het laatste deel van de serie bestaat uit een 'ready for branding' meet-up die plaatsvindt op 23 december. Hier komen deelnemers nog een keer samen om hun LinkedIn profielen te finetunen. Zo bieden we deelnemers een compleet stappenplan aan op het gebied van branding op LinkedIn."

LinkedIn leuk gaan vinden
Op 11 december neemt trainer Mitchell Brown deelnemers op zijn inspirerende en enthousiaste wijze mee in de eindeloze mogelijkheden van LinkedIn. Brown: "Als branding- en LinkedIn expert wil ik alles en iedereen met kennisoverdracht beter maken in wat ze doen en hen helpen hun doelen te halen. Want iedereen heeft een 'branding', een persoonlijk merk. Dit is nu juist een essentieel onderdeel op LinkedIn bij het zoeken naar een baan. Maar hoe laat je dit zien en hoe maak je je profiel zo efficiënt mogelijk voor jouw doelgroep? Daarmee gaan we deze ochtend aan de slag, ik heb er zin in en kijk ernaar uit!".

Training vol drive, enthousiasme en kennis
Brown zet zich vaker in voor DeBroekriem. Van der Vlugt, eventmanager bij DeBroekriem: "Zijn enthousiasme en aanpak tijdens zijn trainingen komen altijd goed uit de bus. Dat blijkt ook uit reacties van deelnemers uit eerdere bijeenkomsten, zo gaf een deelnemer aan: 'Enorm bedankt voor je passie, kennis, behulpzaamheid en drive. Ik heb helpende antwoorden en inzichten gekregen en heel veel energie om dit toe te gaan passen!' Mede daarom heb ik Brown ook gevraagd voor deze serie." De workshop vindt plaats in de Bibliotheek in Almelo, een plek waar DeBroekriem regelmatig welkom is om workshops te organiseren. "We waarderen de inzet en medewerking van locaties en sprekers enorm. Allen zetten zij zich vrijwillig in om werkzoekenden op deze manier verder te helpen.", aldus Van der Vlugt.

Doe mee!
De driedelige reeks 'Personal branding op LinkedIn!' start op 4 december met een online training. Op 11 december is de workshop met Mitchell Brown en op 23 december wordt de serie afgesloten met een meet-up. Voor alle trainingen is deelname gratis, maar aanmelden is een vereiste. Kijk op www.debroekriem.nl voor meer informatie of meld je direct aan voor alle sessies via:
https://www.debroekriem.nl/event/deel-1-personal-branding-op-linkedin-almelo/
https://www.debroekriem.nl/event/deel-2-jouw-personal-brand-op-linkedin/
https://www.debroekriem.nl/event/personal-branding-op-linkedin-deel-3/

Over DeBroekriem
DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende netwerkbijeenkomsten en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken hierbij actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk, vergroten hun sollicitatievaardigheden en ontmoeten collega-baanzoekers. Momenteel hebben wij nog plek voor enthousiaste eventmanagers om dit soort bijeenkomsten te organiseren in Almelo.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195427&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanalmelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195440&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanalmelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195428&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanalmelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>