Kunst en muziek aan de Herengracht

ALMELO - Op zondagmiddag 24 november, zijn behalve de winkels, ook de ateliers aan de Herengracht weer open. De kunstenaars heten u van harte welkom tussen 14.00 en 17.00 uur.

Hier kunt u weer kennismaken met diverse kunstenaars. Onder meer Rob Koenders (schilderen/fotografie) Herengracht 6. Deze middag zal Rob zijn nieuwste tekeningen presenteren. Ook ligt de nieuwe Koenders Kunst Kalender 2020 klaar voor verkoop en liggen er mappen met kleiner werk voor een klein budget klaar. Er zijn nog enkele plekken vrij voor teken/schilderlessen. Ga langs en laat u informeren en verrassen.

Beeldhouwen
Frieda Waanders (beeldhouwen in natuursteen en brons) exposeert aan de Herengracht 18. Hier ziet u verschillend werk in uitvoering in verschillende steensoorten. Frieda vertelt u graag over de gebruikte technieken en haar werkwijze, dat varieert van volledig handmatig tot volledig machinale bewerking met haakse slijper en pneumatische hakhamer. In de naastgelegen galerie op nr. 20 exposeert ze haar sculpturen in marmer en serpentijn. Alsmede kleiner werk in brons. Ook zijn er weer veel nieuwe objecten met edelsteen te zien en te koop. Ook voor de kleine beurs een uniek en persoonlijk cadeau. Zie ook www.friedawaanders.nl

Werk in uitvoering
Hilly Lucassen (ontwerpen), Herengracht 22 toont haar nieuwste werk en werk in uitvoering. Hilly restylet oude voorwerpen en kleding en tovert ze om tot kunstobjecten, vaak bruikbaar en draagbaar, maar altijd bijzonder.

Muziek
Zondagmiddag speelt Nine Gehring (11 jaar) op haar gitaar. Ze heeft al drie jaar les en ze komt op 24 november een aantal nummers spelen aan de Herengracht. Kijk ook op www.kunstenaarsalmelo.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker