Kom eens een avondje zingen bij het Badkamer Koor Almelo

ALMELO - Hou je van zingen? En lijkt het je gezellig om dit af en toe samen met andere liefhebbers te doen? Dan is het Badkamer Koor Almelo wellicht een leuke optie. Elke tweede vrijdag van de maand komen zij bijeen voor repetities.

Dat Nederland vol zit met muzikale passie is bij velen bekend. Maar niet iedereen wil van zijn 'guilty pleasure' als zingen in de auto of onder de douche ook direct een hobby maken. Het Badkamer Koor Almelo heeft dan ook als doel om juist dít soort zangers op een laagdrempelige manier eens kennis te laten maken met het zingen in een koor. Bij het Badkamer koor hoeft je namelijk niet te kunnen zingen, je hoeft geen noten te lezen of meerstemmig te leren zingen, je hoeft niet thuis te oefenen, geen lid te worden, je hoeft je zelfs niet aan te melden, want als jij zin en tijd hebt kun je zonder aanmelden binnenlopen en meezingen. Dit kan elke tweede vrijdag van de maand van 19.30-21.30 uur.

Avondje uit
Het Badkamer Koor Almelo is een heerlijk en ongedwongen avondje-uit en na anderhalf uur uit volle borst te hebben meegezongen ga je vol energie en met een grote glimlach weer naar huis. Onder de enthousiaste begeleiding van Imelda Vrijenhoek, zing je allerlei soorten liedjes van The Rolling Stones tot Andre Hazes, Bob Dylan, Bee Gees, Boudewijn de Groot, Abba, Dolly Parton, Ramses Shaffy, Queen, Pointer Sisters, Van Dik Hout… en ga zo maar door, teveel om op te noemen. De melodie klinkt uit de speakers en ken je het nummer? dan zing je mee! Een map met teksten ligt voor je klaar. Het gaat om de lol, het plezier dat je met elkaar beleeft aan het meezingen van die bekende en vaak populaire liedjes uit de jaren 80 en 90 en zelfs uit de jaren uit 60.

Kom langs!
Wil je weten of dit ook wat voor jou is? Kom dan vrijblijvend langs, aanmelden is niet nodig. Heb je nog vragen? Stuur Imelda dan een mail: imeldavrijenhoek@home.nl. Deelname kost 6 euro per persoon. Tijd: 19.30 tot 21.30 uur. Locatie: Hof 88, Elisabethhof 4, 7607 ZD Almelo

Meer berichten
 
Auto zoeker