Stijldansen in Almelo

Stijldansen in Almelo

ALMELO - Ook in Almelo staat stijldansen weer volop in de schijnwerpers. Stijldansen is niet alleen een manier om lekker te bewegen, maar ook het samenzijn is een belangrijk onderdeel van een gezellige avond dansen.

RTL is weer begonnen met het programma Dancing with the stars, en daarom staat het stijldansen bij veel mensen weer vers in het geheugen. In Almelo kun je daarom ook (leren) stijldansen. Zo je bijvoorbeeld de Englese wals, Tango en Quick Step leren, maar ook de wat lossere Latijns Amerikaanse dansen zoals de Chachacha, rumba en Jive. Voor iedereen is er wel een mogelijkheid en iets wat bij de eigen smaak past, voor jong en oud is dansen een gezellige manier om lekker in beweging te komen.

Proefles
InnerAll organiseert op 26 september om 19.30 een gratis proefles aan de Bornerbroeksestraat 150. In de week daarna begint de cursus op dezelfde tijd. Cursussen voor gevorderden zijn op de vrijdagavond, net als de wekelijkse dansavond. Iedereen mag langskomen, of zich inschrijven om te gaan dansen.

 

Meer berichten