<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195427&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanalmelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Wandel-3-daagse met record aantal deelnemers

ALMELO - Op 4, 5 en 6 juni was de wandel-3-daagse van TMZ het Weggeler. Na vele uren van voorbereiding ging het dinsdagavond van start met een recordaantal van 60 bewoners, gingen familieleden, vrijwilligers en personeel op pad. Voor familieleden die slecht te been waren, werd de TMZ-bus ingezet, welke diende als bezemwagen.

Gelukkig waren alle weercodes pas later op de avond van toepassing, waardoor de eerste wandeling door Almelo de Riet door kon gaan. Er werd ondanks de warme avond zo'n 3 kilometer afgelegd, met tussendoor een pauze met fruit en koek. Met zweet op de voorhoofden kwamen de rolstoelduwers weer terug op het Weggeler waarna iedereen wat te drinken kreeg met een hapje. Onder het genot van het pianospel van Jette Siemerink, kon men nog even napraten over de route.

Op de tweede dag liep de route door de Jura en langs McDonald's, waar iedereen werd voorzien van een ijsje of milkshake en daar werd zichtbaar van genoten. Want met 26 graden is een ijsje nooit verkeerd. Ook waren er fruit en koekjes aanwezig, waardoor er genoeg energie was om de laatste kilometer uit te lopen. Moe en voldaan werden bij terugkomst dan ook alle mensen weer voorzien van drinken en een hapje, onder het genot van muziek uit de harmonica van mevrouw Gini Groenhagen.

Op de derde en laatste avond werden de bewoners, families, vrijwilligers en personeel de gehele route begeleid door Dweilorkest 'Loat Goan' uit Langeveen. De route ging door het Nijreesbos, een tocht van ongeveer 3 kilometer. Om de grote wegen over te steken, werden vele vrijwilligers ingezet, zodat iedereen veilig de overkant kon bereiken. Bij terugkomst kregen de bewoners, zoals traditie is, op de Via Gladiola een gladiool en een medaille ter herinnering aan de jaarlijks terugkerende wandel-3-daagse.

Aan deze 3-daagse hebben circa 50 vrijwilligers meegelopen, daarnaast waren er drie grote sponsoren, McDonald's, de Sligro en Hans Wesselink (groente en fruit). Mede hierdoor kon het evenement georganiseerd worden. Het was ook heel fijn om te zien, dat veel families en personeelsleden zich inzetten om familieleden en andere bewoners te laten genieten van dit mooie evenement, waarvoor veel dank!
Na het vele werk van de organisatie kunnen wij allen terugkijken op drie zeer geslaagde avonden, waar nog lang over nagepraat zal worden! Hartelijk bedankt namens de organisatie van wandel-3-daagse van TMZ het Weggeler.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195427&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanalmelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195440&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanalmelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195428&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanalmelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>