<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195427&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanalmelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Open dag Brink Staalbouw Nijverdal

NIJVERDAL - Onlangs bouwde Brink Staalbouw uit Barneveld, een tweede vestiging op bedrijventerrein 't Lochter in Nijverdal.

Voor de opening van het opvallende pand aan de Anders Celsiusstraat 17 zijn verschillende activiteiten gepland. Op donderdag16 mei wordt er 's ochtends met leerlingen van regionale (v)mbo scholen een robot uit afvalstaal gemaakt. Die ochtend zijn er ook opa's uitgenodigd voor een rondleiding en kennismaking met de nieuwste machines en technieken in de staalbouw. 's Middags is er een bijeenkomst met genodigden uit de staalwereld. Op vrijdag 17 mei zal de burgemeester van de gemeente Hellendoorn, mevrouw A. Raven, in het bijzijn van personeel, klanten, leveranciers en relaties het pand officieel openen.

Op zaterdag 18 mei opent Brink Staalbouw haar deuren met een open dag van 11-16 uur. Met rondleidingen en activiteiten als 'virtueel lassen', een tokkelbaan, kans op een helikoptervlucht en workshops voor kinderen. Meer informatie hierover is te vinden in de huis-aan-huiskrant die – met een oplage van 81.000 stuks - in de gehele regio wordt verspreid.

Directeur/eigenaar Robert Kwintenberg:" De laatste jaren hebben we stevig ingezet op plezier maken, kwaliteit leveren en veilig werken. Daar plukken we nu de vruchten van. Daarom willen we alle facetten van onze organisatie en de mogelijkheden binnen de staalbouw aan zoveel mogelijk mensen laten zien. Verder zijn we actief om leerlingen te interesseren in ons vak en vervullen daarom een rol binnen verschillende opleidingsinitiatieven."

Brink Staalbouw behoort tot de grotere staalbouwers van Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in grote staalconstructies voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland (o.a. parkeergarages, logistieke centra, grootschalige retail en utiliteitsbouw).

Bijzonder is dat de opening vrijwel volledig wordt georganiseerd door studenten Office- en managementsupport van het Hoornbeeck College.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195427&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanalmelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195440&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanalmelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195428&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanalmelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>